martes, 23 de septiembre de 2008

WHY SO SERIOUS?




PERQUÈ VEIEU QUE ESTEM FENT FEINA AVUI PENJEM UNA DE LES SESIONS FETES LA SETMANA PASSADA. TAMBÉ HEM SENTIT CRÍTIQUES DE LA FALTA DE FOTOS DE DONES ÚLTIMAMENT...NO SABEM SI AQUEST ERA EL TIPUS DE BELLESA QUE ESPERÀVEU! ELS QUE HAGUEU SEGUIT LA SAGA DE BATMAN JA CONEIXEU EL PERSONATGE TOT I QUE ENS VAM INTENTAR BASAR MÉS EN LA VERSIÓN INTERPRETADA PER JACK NICHOLSON QUE EN L'ÚLTIMA DEL DIFUNT HEATH LEDGER ( I ÉS QUE AQUÍ TOTHOM ASSEGURA QUE LI DONARÀN L'ÒSCAR). ESPEREM PODER ANUNCIAR-VOS PROXIMAMENT LA PUBLICACIÓ DE LA NOSTRA VISIÓ DEL JOKER.

4 comentarios:

Guitarnina dijo...

Hey ma belle!!!
Seems that you're having fun and working hard there honey!!
Aqui pensamos mucho en ti... y por fin, despues de vacaciones en Francia SUPER buenas... hemos vuelto a principios de septiembre con mucho trabajo y muchas ganas y mucha inspiracion... asi que todo muy bien... mas unas fiestas bonisimas para los cumple de Mila y mio... y :( la despedida de Milita.. se va el jueves... ufff un bucle se esta cerrando aqui.....
Te enviamos muchos besos.. Vuelven a un momento dado por vacacioncitas aqui?....
Mas besos...
Des artistes fous Sophie+Claudio+Chipi

Unknown dijo...

que tal P&A?
pensareu per fí diu algu el maricó del dani! per aqui a barcelona s´ha acabat la mercè i no us preocupeu que m´he encarregat de despedirla per vosaltres també...
la veritat que no os imagineu com se os troba a faltar..
nens jo volia venirme pero nose com m´ho faré perq estic al liceo i pels matins a l´estudi del tinoo...bueno os escriure un mail per explicarme amb més detalls com va tot..el marc no diu res perq esta a formentera, Nose em sembla que hauré d´anar a rescactar-lo...perq d´aqui poc ja no caminarà sino q nirà de cuatre potes..
os estimo molt
petonets molt forts!

Anónimo dijo...

m'nkanta!!! from paris!!

storytelling dijo...

ai dani! es nota un punt de ressaca força agut en les teves paraules. jo torno en una setmaneta a renovar papers...estigues preparat!
una altra cosa...no recordo la teva compte al flickr.com. com era? volia mirar les teves fotos avui que estic nostàlgic.
petons
P&A