sábado, 30 de agosto de 2008

FERRYDURANT AQUESTS ULTIMS DIES NO HI HA HAGUT MASSA FEINA AIXI QUE APROFITANT LA VISITA DE L'ANA M'HE DIDICAT A FER EL GUIRI TOTAL. AQUESTA FOTO LA VAM FER AL FERRY QUE VA A STATEN ISLAND QUE ES EL QUE AGAFA LA GENT DE LA ILLA I ELS QUE VOLEN VEURE DE GRATIS L'ESTATUA DE LA LLIBERTAT DE PROP. DONCS RES, JA ENS PODEU IMAGINAR A LA PATTI SMITH I A MI AMB ELS PANTALONS CORONEL TAPIOCA I LES SANDALIES DE TREKKING TOT EL DIA A MUNT I AVALL AMB LA GUIA A LA MA!

AVUI AL VESPRE ARRIBA L'AINA PRECIOSA......

domingo, 24 de agosto de 2008

JA TENIM UNA PORTADA

A VEGADES PARTICIPES EN PROJECTES QUE SEMBLA QUE NO SERVIRAN PER RES I NO HI POSES GAIRES GANES. AL FINAL ALGUNS D'AQUEST PORJECTES SURTEN A LA LLUM I ES QUE SOBRE GUSTOS NO HI HA RES ESCRIT. AIXI DONCS US PODEM ENSENYAR EL NOSTRE PRIMER TREBALL EN UNA PORTADA. LA PUBLICACIO ES PERUANA I NOMES TE DISTRIBUCIO NACIONAL.

PER CERT, AHIR FESTA AL PS1 (PRIMARY SCHOOL 1). ES UNA DE LES SEUS DEL MOMA A QUEENS ON S'HI EXPOSEN PECES D'ARTISTES MES ALTERNATIUS I MENYS RECONEGUTS. DURANT L'ESTIU S'HI FAN CONCERTS CADA DISSABTE A PARTIR DEL MIGDIA A LA PART DEL PATI. UN CONSELL: ANEU A VEURE LA EXPO ABANS D'UNIR-VOS A LA FESTA I BEURE LES PRIMERES CERVESES!

viernes, 22 de agosto de 2008

HOME SWEET HOMELA DESPEDIDA DE LA PRIMERA ETAPA DE NOVA YORK HA SIGUT AL MÁS PURO ESTILO BOHEMIO. FRANS BLOEM, CANTANT I ARTISTA, AMIC I COMPANY DE VIATGE D'EN VALENTÍ, PARE D'EN POL, ENS VA CONVIDAR A SOPAR AL SEU APARTAMENT D'EAST VILLAGE, ACOMPANYATS PER LA SEVA GERMANA, LA SEVA DONA I LA SEVA FILLA INDIA D'UNA BELLESA EXTRAORDINARIA. LA VETLLADA ES VA ANAR ANIMANT PER LA VISITA CONSTANT DELS AMICS D'EN FRANZ, PERSONATGES DIGNES D'UNA PEL·LÍCULA DE WOODY ALLEN I VAM ACABAR TOTS DISFRESSATS I AMB INSTRUMENTS, CANTANT I BALLANT AL RITME DE GUANTANAMERA. AMB AQUEST DOLÇ GUST, AMB LA TRISTESA DE DEIXAR NOVA YORK PER PRIMER COP EN TRES MESOS I ALLUNYAR-ME DEL MEU AMOR, DIMECRES VAIG TRAVESSAR L'OCEÀ PER QUEDAR-ME EN TERRES CATALANES 10 DIES.

sábado, 16 de agosto de 2008

AFTER PARTY METALERO

L'ALTRE DIA NO VAM DIR RES MÉS SOBRE LA FESTA DE METAL AIXÍ QUE AVUI US PENJEM UN VIDEO PERQUÈ US FEU UNA MICA LA IDEA DE L'AMBIENT QUE S'HI RESPIRAVA. PER SORT NO VA VENIR TOTHOM QUE ESTAVA APUNTAT A LA LLISTA, UN MILER, PERÒ PROUS PERQUÈ S'HAGUÉS DE COORDINAR BÉ L'ENTRADA I SORTIDA DE GENT. AMB TOT VAM ESTAR OCUPATS TOTA L'ESTONA AIXÍ QUE VAM FER POCS CONTACTES FORTS. EN EL VIDEO PODEU VEURE L'ÁNGELA I LA ROMINA QUE SÓN LES EDITORES DE MODA DE METAL A NY I A QUI HEM ESTAT ENCANTATS D'AJUDAR. A VEURE SI ENS TROBEU, HEU DE SER UNA MICA RÀPIDS!!!

PD: HEM CANVIAT LA CONFIGURACIÓ DE LA PÀGINA PERQUÈ PUGUI COMENTAR TOTHOM MÉS FACILMENT.

jueves, 14 de agosto de 2008

LOS TIPOS DUROS NO BAILAN, NORMAN MAILER

ESTE ES JACQUES Y ES UN TIPO DE ESOS TAN PERFECTOS QUE DA RABIA DARLE LA MANO. ES MODELO (PERO POR CASUALIDAD, LO DE VOCACIONAL SIEMPRE ES MÁS CUTRE!), TAMBIEN ES DISEÑADOR GRÁFICO Y MONTA SUS PROPIOS VIDEOS, HA TRABAJADO PARA CONVERSE Y ES LA IMAGEN ACTUAL DE CALVIN KLEIN, POR SUPUESTO HAY ALGO EXÓTICO EN ÉL: ES SUDAFRICANO....AL FINAL LE PREGUNTÉ SI ERA EL CANTANTE DE ALGUN GRUPO MUY UNDERGROUND PORQUE ERA LO QUE LE FALTABA A DON PERFCTO! AINA ESTABA ENCANTADA CON ÉL.....LO ELIJIÓ ELLA POR SU PARECIDO A MICHAEL PITT A QUIÉN CONOCIMOS POR CASUALIDAD HACE UNOS DÍAS EN UN CLUB LLAMADO ELECTRIC EN BOWERY (AINA FUMÓ DE SU PITI).
EN RELACIÓN AL LIBRO DE MAILER: HA SIDO UNA BUENA NOVELA. LLENA DE RUBIAS CASQUIVIANAS, CIGARRILLOS Y VIOLENCIA FISICA, SEXUAL Y EMOCIONAL Y TODO ROCIADO CON UN POQUITO DE BOURBON.

domingo, 10 de agosto de 2008

VAMOS A LA PLAYA, OH, UOH, UOH!

AYER FUIMOS A LA PLAYA. EL ESCENARIO YA ES EN SÍ UN ESPECTÁCULO: CONEY ISLAND. RÍANSE DE LAS RAMBLAS DE BARCELONA Y SU MULTICULTURALIDAD!! LA FAUNA ERA DE LO MÁS VARIADA Y CADA CUAL CON SU HISTORIA. HABÍA VENDEDORES DE TODO TIPO DE COSAS: TAMALES, CHURROS, GANCHITOS, MANGOS, NUBES DE AZÚCAR, FRANKFURTS REBOZADOS Y HASTA HABÍA EL QUE VENDÍA PLUMAS DE PAVO REAL.TAMBIÉN HUBO UN RATO PARA LAS PELEAS Y PERSECUCIONES EN LA PLAYA. NOS VISITÓ UN PUNKY EN BIKINI Y FALDA QUE DECÍA SER PARIS HILTON Y AL QUE LA GENTE LE ENGANCHABA BILLETES DE UN DÓLAR EN LAS BRAGAS. MÁS TARDE, YA EN EL PASEO, NOS APUNTAMOS A LA FIESTA DE UNOS DJ A LO IBIZA QUE SE HABÍAN MONTADO UNA DISCOTECA AL AIRE LIBRE DÓNDE LOS PARTICIPANTES TENÍAN ENTRE 15 Y 70 AÑOS Y, AQUÍ TAMBIÉN, CADA CUAL BAILABA EL RITMO QUE SE LE ANTOJABA, YO PRACTIQUÉ ALGUNOS DE LOS PASOS DE RAFA MENDES, CLARO ESTÀ! EN EL PASEO HABÍA VARIOS GRUPOS TOCANDO PERO EL PREFERIDO FUE SIN DUDA "WITCHES IN BIKINI"!

miércoles, 6 de agosto de 2008

LA VIR A LA VIÑLES HIGH LEVELS JA HAN MARXAT I JA COMENCEM A TROBAR-VOS A FALTAR. QUINA PENA NO HAVER FET UNA DESPEDIDA EN CONDICIONS. ESPEREM QUE EL VOSTRE ROAD TRIP PELS EEUU US HAGI SERVIT PER DESCOBRIR ELS SECRETS QUE AMAGA L'AMÈRICA PROFUNDA. PETONS PER TOTS: ANNA, HELENA, SILVIA, ERIC, OLGA I VIR.

PD: YA TENEMOS AL BILLY MONTADO!

martes, 5 de agosto de 2008

METAL MAGAZINE LAUNCH PARTYPORTEM UNS DIES COL·LABORANT AMB LA GENT DE METAL PER ORGANITZAR LA FESTA D'AQUESTA NIT. DE MOMENT LES LLISTES DE CONVIDATS SUPEREN TOTES LES EXPECTATIVES PREVISTES AIXÍ QUE SEMBLA QUE SERÀ TOT UN ACONTEIXEMENT. ESPEREM NO MORIR D'EXIT I PODER CONTROLAR TOTA LA GENT QUE HA DE VENIR. A LES NOSTRES LLISTES ELS MÉS FORTS JA ESTAN MARCATS EN VERMELL O VERD SEGONS LA SEVA IMPORTÀNCIA O INFLUÈNCIA AXÍ QUE AVUI ÉS EL DIA D'ESTABLIR CONTACTES.

viernes, 1 de agosto de 2008

CUENTOS DE HUMOR Y DE HORROR, SAKILA VERDAD ES QUE ESTOS CUENTOS HAN SIDO MÁS BIEN UN HORROR! EL HUMOR LO PONEMOS NOSOTROS Y NUESTRA FIESTA PRIVADA EN LA CALLE 138. HEMOS HECHO UNOS BAILES SIOUX PARA DESPEDIRNOS DE NUESTRA HABITACIÓN EN HARLEM, MAÑANA NOS MUDAMOS. SE RESPIRA CIERTA NOSTALGIA PERO TAMBIÉN EMOCIÓN POR EL CAMBIO . ESPERO QUE NUESTRA SEÑAL DE HUMO EN FORMA DE BESO LLEGUE A TODAS VUESTRAS CASAS ESTA NOCHE.