viernes, 1 de agosto de 2008

CUENTOS DE HUMOR Y DE HORROR, SAKI



LA VERDAD ES QUE ESTOS CUENTOS HAN SIDO MÁS BIEN UN HORROR! EL HUMOR LO PONEMOS NOSOTROS Y NUESTRA FIESTA PRIVADA EN LA CALLE 138. HEMOS HECHO UNOS BAILES SIOUX PARA DESPEDIRNOS DE NUESTRA HABITACIÓN EN HARLEM, MAÑANA NOS MUDAMOS. SE RESPIRA CIERTA NOSTALGIA PERO TAMBIÉN EMOCIÓN POR EL CAMBIO . ESPERO QUE NUESTRA SEÑAL DE HUMO EN FORMA DE BESO LLEGUE A TODAS VUESTRAS CASAS ESTA NOCHE.

3 comentarios:

Rita Puig-Serra dijo...

Amors, us trobo molt a faltar. Esteu molt guapus a les fotos, que bé. Podeu contestar els ultims mails? Va...
Us estimo*

Unknown dijo...

Quina parella de valents...
Haig de reconèixer que no les tenia totes que sobrevivisiu però (arriscant-me a semblar un pastisset) crec que heu demostrat que, per adverses que siguin les circumstàncies que t'envolten, si resisteixes unit, tot va bé. I, nois, vosaltres ho esteu moltíssim. Feu-me un favor: ensenyeu a aquests yankis sonats el potencial de Manresa i Palafolls, menjeu-vos el món de la moda i doneu-li el meu telèfon a la Petra.
Parlarem aviat.

Adrià

me dijo...

guapíssims meeeeus!!!!

primer de tot felicitats per l'aina!!! 27 no són res, ja veuràs quan tinguis els meus, jejeje

neeens, que el dia 1 de setembre arribo a NY!!! m'ha dit la valen que l'aina torna a bcn el 19 agost. ja et trucaré a veure si ens podem veure! polete, no tindras pas una room for rent?????

:D

jo m'hi quedo tot el setembre, vinc a fer un intento de street photography per una expo que tinc al novembre. a veure que surt!!!

us dic el mateix que la rita... vaaa, escribiu-me un mail i doneu-me alguns consells, que estic nerviosa!!!

mil petons i que seguiu tan be com fins ara!

(pd: vull karaoke!!!!)